Nezařazené

2. turnaj GP mládeže hodnotí Vlastík Neděla

 V sobotu 16.11. jsme se zúčastnili 2. turnaje KP mládeže v rapidu. Naše výprava měla 13 dětí a to od nováčků až po zkušené dorostence.

 V sobotu 16.11. jsme se zúčastnili 2. turnaje KP mládeže v rapidu. Naše výprava měla 13 dětí a to od nováčků až po zkušené dorostence.

V „10“ uhráli pěkné 4 body Tonda a Mirek Göghovi, těsně za nimi zůstala Štěpánka Böhmová (to byl následek její rychlé hry!) a své první dva hezké turnajové bodíky uhrál i nováček Matouš Šlachta!
 
Ve „12“ uhrál solidní 4 body (ale šlo více) Tonda Porubčan, Patrik Baier a Kuba Polák shodně po 2,5 a Anežka Böhmová 3, které ale stačily na 3. místo mezi děvčaty!
 
Ve „14“ bojoval osamocený Péťa Nezval 4 b.- kdy prohrou v 6. kole přišel o medailové šance.
 
V „18“ jsme měli 4 hráče – hezké 3 b. uhrál Vojta Pekárek, Honza Wala solidní 4b. – bohužel 2x prohrál se zkušenějšími kolegy z oddílu a to s Fildou Nezvalem, který hrál celkem v pohodě, ale v posledním kole zkoušel násilně vyhrát remízovou pozici a prohrál. Nicméně remíza nic neřešila, ale v případě vítězství by se ještě dostal na „bednu“. Škoda, mohli tam být spolu s Adamem, který se po nešťastné prohře v 1. kole, dokázal s 5 body prodrat na 2. místo!
 
Určitě si z tohoto turnaje každý odnese nějaké ponaučení a příště budou bodíky přibývat! Medailistům gratulujeme a uvidíme se zase na dalším turnaji v lednu v Ostravě!
 
  

Napsat komentář

Nadcházející události