Nezařazené

Mistrovství Moravy a Slezska 2009, Zlín, po 1. dni

Mistrovství Moravy a Slezska 2009

Od 28. 10. do 1. 11. se ve Zlíně koná největší akce mládežnického šachu na Moravě. Pořadatelství Mistrovství Moravy a Slezska se tento rok po Havířovu ujal ŠK Zlín.

Mistrovství Moravy a Slezska 2009

Od 28. 10. do 1. 11. se ve Zlíně koná největší akce mládežnického šachu na Moravě. Pořadatelství Mistrovství Moravy a Slezska se tento rok po Havířovu ujal ŠK Zlín.

Je třeba uznat, že se ujal na jedničku, tedy co se internetového diváka týče. Online přenos z deseti šachovnic, který zajišťuje bezproblémově Frýdek Místek. Prvních 10 šachovnic po odehrání kola ihned na internetu ke stažení nebo k přehrání. To všechno si zaslouží pochvalu. Jak to vypadá v hracím sále, na ubytovně a se stravováním Vás budu informovat v dalších článcích (zítra vyjíždíme na kontrolu do Zlína :)) Těšit se můžete na aktualizované články a fotografie přímo z místa dění.

1. den
       Po prvním dnu naši hráči získali dohromady 5 bodů. V H16 Michal Valenčík urval v prvním kole půlku kvalitnímu soupeři, odpoledne však podlehl 6. nasazenému. Ve stejné kategorii Tomáš Hrubý zatím nebodoval. Naopak Jakub Langner (1. nasazaný v H16) získal 1,5 bodů a drží se nadostřel vedoucí skupince, jeho sestra Karolína zatím urvala bodík.
       V H14 Patrik Melzer (4. nasazený) je zatím 100% a dnes bojuje na 4. stole, chtělo by se to o stůl posunout, aby se dostal na online :).
       V kategorii dívek má Sandra Valenčíková zatím nulu, i když hlavně první partii hrála, proti zkušenější soupeřce hezky, odpoledne bohužel přehlídla jedno tahový mat (to jsem myslel, že z takových chyb už vyrostla:)). Dnes dopoledne ji čeká soupeřka z její kategorii D10 a hlavně kvůli tomu je třeba zabrat.
 
                               na webových stránkách pořadatele www.sachzlin.cz je k nalezení online přenos, výsledky nebo partie k přehrání. Všem mládežníkům hodně štěstí a co nejvíc bodů a snad i nějaké postupy na MČR 2010.
 
                                                                                                                               Jozef Valenčík
 
 
 

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nadcházející události