Nezařazené

Soutěžní ročník 2019/2020 dohrán

V červnu došlo k dohrání dlouhodobých soutěží družstev a naše družstva se tak dočkala závěrečných kol a návratu k šachovnicím. (…)

V červnu došlo k dohrání dlouhodobých soutěží družstev a naše družstva se tak dočkala závěrečných kol a návratu k šachovnicím. (…)

Áčko ve druhé lize bylo silně oslabeno o polské spoluhráče a souboj o postupové druhé místo ve 2. lize vyzněl jasně pro Grygov. Třinec již oznámil, že postupovat do 1. ligy s druhým týmem nechce a to by tak mělo Grygovu zajistit účast v druhé nejvyšší soutěži – gratulujeme. Report od IM Richarda Biolka staršího si můžete přečíst zde.

Nedělní utkání s Baníkem se odehrálo v hospodě na Slovanu, protože Baník měl problémy s hernou. Baník byl dle soupisek favorit a nakonec zvítězil nejtěsnějším rozdílem 4,5:3,5. Závěrečný víkend nás tak posunul na konečné 4. místo v letošním ročníku 2. ligy. Fotografie z druhého utkání jsou ve fotogalerii.

Béčko v krajské soutěži dohrávalo soutěže ve stejný termín jako A tým a za víkend získalo jeden bod. V celkovém pořadí krajské soutěže to stačilo na sedmé místo. Jako nováček v soutěži jsme se zachránili a cíl tak byl splněn.
 
V okresním přeboru jsme měly dva celky. Céčko postoupilo a déčko sestoupilo. To nám docela komplikuje situaci před dalším ročníkem, kdy máme nárok postavit dva celky do krajské soutěže a žádný do okresního přeboru. Do 15. července se musíme rozhodnout, do jakých soutěží se v kraji přihlásíme. O všem budete informováni na našem webu hned po definitivním rozhodnutí.
 
Okresní soutěž se stihla dohrát ještě před nucenou přestávkou. Éčko skončilo čtvrté a cíl nechat hrát naše nejmladší byl jednoznačně naplněn.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nadcházející události