Nezařazené

MČR mládeže do 16 let

Ve dnech 7.-14.3.2009 se konalo v Koutech nad Desnou Mistrovství České republiky mládeže do 16 let. V příjemném prostředí Jeseníku se prali o cenné body Michal Valenčík (v kategorii H14), Sára Urgácsová a Veronika Slívová (v kategorii D16). Z mistrovských kategorii bylo na internet přenášeno celkem 20 partii.

Ve dnech 7.-14.3.2009 se konalo v Koutech nad Desnou Mistrovství České republiky mládeže do 16 let. V příjemném prostředí Jeseníku se prali o cenné body Michal Valenčík (v kategorii H14), Sára Urgácsová a Veronika Slívová (v kategorii D16). Z mistrovských kategorii bylo na internet přenášeno celkem 20 partii. Jedinou výtkou k turnaji by snad mohla být hrací místnost, kde byly kategorie děleny ve více řadách a tím nepřehledné.

Výsledky

Michal Valenčík uhrál 3,5 bodů (vyhrál ve 2. kole s Jirkou Kozlem, kontumačně s Janem Mikešem v 6. kole, a potom ho v 8. kole porazil i při hře, poslední kolo remizoval s  Ta Van Duyem). Nakonec se umístil na 20. místě.

Sára Urgácsová uhrála jen 2 body ačkoli vyhraných partii bylo více, Sáře se je nepodařilo dovést do zdárného konce (výhra 4. kolo kontumačně a v 6. kole s Tancerovou). Nakonec skončila 24. místě.

Slívová Veronika uhrála 5 bodů i když měla na víc, neboť ze třech vyhraných partii získala pouze půl bodu (prohrála v 1. kole s Olšarovou v 6. kole s Němcovou a v 8. s Kolomazníkovou). Nakonec se umístila na 7. místě těsně za poháry (chybělo 2,5 bodu bh na 6. Karolínu Langnerovou)

Všechny výsledky a partie k přehrání jsou na stránkách svazu http://www.chess.cz/www/mladez/souteze/jednotlivci/mcr16.html

                                                                                            Veronika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nadcházející události