Nezařazené

2. liga F: Slovan – Vrbno pod Pradědem 4:4

Soupeř byl k poražení, vzhledem k průběhu je ale pro nás bod dobrý. První kolo 2. ligy F přineslo remízu s Vrbnem pod Pradědem (…)

Soupeř byl k poražení, vzhledem k průběhu je ale pro nás bod dobrý. První kolo 2. ligy F přineslo remízu s Vrbnem pod Pradědem (…)

Do utkání se nám nevstupovalo lehce. Ve čtvrtek 12. 10. totiž zesnul náš spoluhráč a kamarád Rudolf Mesiarik, několikanásobný seniorský mistr republiky. Na úvod zápasu černými remizovali Radim Ovesný a Rudolf Kaminský. Petru Beranovi se podařilo získat figuru a realizace výhody v partiový bod byla jen otázkou času. Neúspěšnou premiéru v našem týmu pak zaznamenal Eneasz Wiewiora. Za stavu 2:2 se zbylé partie vyvíjely spíše v náš neprospěch. Aleš Kubeczka proto hned dvakrát odmítl nabídku remízy a snažil se bodovat naplno. Hrubou chybou v koncovce ale svou partii ztratil a zdálo se, že nás to bude stát celý zápas.

Ještě se ale děly věci. Po korektní remíze Kacpera Poloka se Václavu Paclovi podařilo zachránit téměř beznadějnou pozici a Vlastimil Neděla trpělivou a přesnou hrou soupeře přehrál v koncovce. Základ tedy položen máme, příště nás čeká Labortech Ostrava, který v městském derby podlehl Porubě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nadcházející události