Nezařazené

Áčko za tři body ve Vrbně, céčko vítězem základní části přeboru

Již sedm kol mají odehrány soutěže družstev. Jak se daří týmům Slovanu se podíváme v krátkém souhrnu (…)

Již sedm kol mají odehrány soutěže družstev. Jak se daří týmům Slovanu se podíváme v krátkém souhrnu (…)

V 7. kole 2. ligy F se A tým Slovanu vydal na nejdelší cestu do Vrbna pod Pradědem. Počasí naštěstí přálo a tak obě posádky dorazily na místo bez problémů. Ač bez dvou polských posil se áčku podařilo po velkém boji zvítězit 4,5:3,5 a na 4. místě tabulky máme již pětibodový náskok.

V krajské soutěži hrálo béčko důležitý zápas v Rychvaldě. Celky ze středu tabulky zapsaly po boji remízu 4:4, která dává oběma týmům relativně klid do závěrečných bojů. Průběžně je béčko na šestém místě.

Základní část dohrály naše týmy v okresním přeboru. Céčko zvládlo přesvědčivě zápas v Orlové, naopak Chotěbuz prohrála doma s Karvinou a tak se C tým osamostatnil na prvním místě. Soutěž se nyní dělí na dvě poloviny, céčko bude v následných třech zápasech bojovat o postup.

Opačné starosti bude mít mladý D tým, který těsně nestačil na Rychvald a bude hrát skupinu o záchranu. Souboj o setrvání v soutěži bude v tomto případě velmi dramatický. Zachování týmu v přeboru by se nám hodilo a tak budeme mladíkům držet palce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nadcházející události